Catalog.rs

Država:
Petak, 08. 12. 2023. Online 111 korisnika

Samsung Galaxy TAB S T700 T800

 

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy Tab S 8.4 i 10.5 , Samsungov najtanji i najlakši tablet do danas. OvajSuper AMOLED tablet predstavlja kombinaciju najnaprednije displej tehnologije sa čitavom paletom prvoklasnih sadržaja što donosi neverovatno iskustvo zabave.

Galaxy Tab S poseduje i funkcije koje poboljšavaju produktivnost za multitasking, uz veoma elegantan i istovremeno izuzetno praktičan dizajn.


Galaxy Tab S je oličenje predstojeće evolucije tehnologije mobilnih displeja, pri čemu nudi širi opseg bogatih i jarkih boja. Vodeći WQXGA ( 2560×1600, 16:10 ) Super AMOLED displej pruža preko 90% Adobe RGB kolorita, zbog čega može da prikaže mnogo više boja, kao što poseduje izuzetan odnos kontrasta od 100000:1 što pruža dublje i stvarnije slike pri čemu su crne boje tamnije, a bele boje svetlije. Adaptivni displej tableta obezbediće najbolje vizuelno iskustvo na svakom mestu i u svako vreme inteligentno prilagođavajući gamu, zasićenost i oštrinu na osnovu aplikacije koja se gleda, temperature boje okruženja u kom se gleda i osvetljenosti ambijenta. Unapred instalirani profesionalni načini rada – AMOLED Cinema i AMOLED Photo – takođe dopuštaju korisnicima da manuelno prilagode podešavanja displeja za sjajne i dinamične rezultate kod video i foto sadržaja. Kako Super AMOLED tehnologija ne zahteva pozadinsko osvetljenje, Galaxy Tab S troši manje energije nego takvi LCD displeji, zbog čega može da očuva veoma prenosiv dizajn.

Uz izvanrednu izradu i dizajn sa arhitektonskom estetikom, Galaxy Tab S predstavlja moderan i elegantan uređaj. Dodatak Book Cover pravi tri različita ugla za prikazivanje kako bi pružio najudobniji položaj za gledanje video snimaka, čitanje ili kucanje. Korisnicima koji traže istu zaštitnu strukturu ali tanji dizajn, Samsung nudi dodatak Simple Cover koji pruža savršeno uklopljenu zaštitu male težine. Bluetooth tastatura jeste nova, ergonomski dizajnirana ultra-tanka tastatura koja je dizajnirana posebno za Galaxy Tab S pri čemu se tastatura vezuje za uređaj kopčom, radi bolje zaštite. 

 

Galaxy Tab S isporučuje veliki izbor funkcija za poboljšanje produktivnosti i kao i bezbednosne funkcije koje pružaju korisnicima mogućnost da bez napora i bezbedno rade više stvari odjednom. Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona na njihovom Galaxy Tab S, bilo gde u kući, bez obzira na to gde im je telefon i to uz pomoć funkcije za prosleđivanje poziva preko SideSinc 3.0 . Galaxy Tab S takođe omogućava korisnicima pravi multitasking, dozvoljavajući im da surfuju internetom, gledaju video snimke, podele sadržaj kao i da pozivaju istovremeno bez potrebe da brinu o zatvaranju bilo koje od funkcija da bi pristupili drugoj. Sa Quick Connect , Galaxy Tab S brzo pronalazi okolne uređaje i povezuje se sa njima, kako bi deljenje sadržaja bilo jednostavno. Ove karakteristike su dostupne na obe verzije i WiFi i LTE .

Dodatne korisne funkcije uključuju “ Multi User Mode ” koji omogućava korisnicima da kreiraju svoj optimizovan lični profil, pristupajući mu bezbedno i lako uz pomoć skenera otiska prsta , i specijalno dizajniran „ Kids Mode “ sa sopstvenim namenskim interfejsom i aplikacijama prilagođenim deci.
Samsung Galaxy Tab S dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi-Fi, ili Wi-Fi i LTE, dostupnih u 16/32GB + microSD (do 128GB). Korisnici takođe mogu da biraju 10.5-inčnu 8.4-inčnu verziju , u bojama Titanium Bronze ili Dazzling White. 

 


Pregleda: 2065   Napisano: 13.08.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u