Catalog.rs

Država:
Četvrtak, 02. 12. 2021. Online 115 korisnika

SIMPO GRUPA

SIMPO grupa posluje u više privrednih delatnosti – proizvodnji i prodaji nameštaja, industriji hrane, agrobiznisu i uslugama.
 
Osnovan 1963. kao mala fabrika nameštaja sa 300 radnika, danas SIMPO tim čini 5000 saradnika u 30 preduzeća i više desetina proizvodnih pogona. SIMPO je prisutan na međunarodnom tržištu više od 40 godina, a danas svoje proizvode plasira na tri kontinenta sveta, u preko 30 zemalja.
 
Prosečan godišnji rast izvoza od 20 procenata potvrđuje da je SIMPO prepoznat kao pouzdan i tražen partner od strane inostranih kupaca, čiji se broj povećava svake godine u proseku za 30 odsto. 
 
SIMPO je vodeći regionalni trgovac nameštajem i pratećom opremom, sa sopstvenom logistikom i maloprodajnom mrežom koju čini 60 robnih kuća i prodajnih salona u 5 zemalja. U širokom spektru oblasti u kojima posluje, SIMPO grupa svoje ključne aktivnosti obavlja u industriji nameštaja, gde spada u red najvećih evropskih proizvođača.
U ovoj delatnosti imamo potpuno zaokružen proces proizvodnje, od sirovina i repromaterijala pa do finlanog proizvoda, po čemu smo jedinstveni na evropskom tržištu.
 
Ovakav koncept nam omogućuje maksimalnu kontrolu nad kvalitetom, troškovima, i just-in-time isporuku, što cene naših proizvoda čini konkurentnim na domaćem i internacionalnom tržištu. 
 
SIMPO proizvodna filozofija je izgrađena na osnovama koje predstavljaju inovativnost, fleksibilnost, preciznost, i konstantno napredovanje kroz implementaciju dizajnerskih trendova i savremenih modela poslovanja. 
 

Pregleda: 2157   Napisano: 28.05.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u