Catalog.rs

Država:
Subota, 20. 07. 2024. Online 106 korisnika

Preko 1.000 proizvoda na sniženju uz Super Karticu

 

Želeći da svojim potrošačima obezbede dodatni benefit u kupovini, ali i da nagrade svoje najvernije kupce, pokrenuli smo akciju u kojoj su na svakodnevnoj akciji 1.000 posebno sniženih cena, za korisnike Super Kartica programa nagrađivanja.
 
I to nije sve. Akcijom „Super cena“  korisnicima Super Kartice pružena je još jedna pogodnost, sve što treba da urade je da pokažu svoju Super Karticu na kasi i mogu da ostvare popust i duple bodove na izabrane proizvode iz označene akcije. 
 
Više od 290 IDEA prodavnica i 2 Mercator hipermarketa su na ovaj način želeli da stvore posebne benenfite kojima će moći svakog dana u nedelji da obraduju svoje najvernije potrošače širom Srbije.
Svi proizvodi iz ove akcije spadaju u grupu svakodnevno potrebnih artikala neophodnih svakom domaćinstvu, a biće posebno obeleženi u svim prodavnicama kako bi svi korisnici Super Kartice mogli veoma jednostavnu da pronađu svoju sigurnu uštedu u kupovini.
 
Požurite do najbliže IDEA prodavnice, potražite neki od 1000 proizvoda iz akcije „Super cena uz Super Karticu“ i dobićete duple bodove!
 
Sve o programu i pogodnostima korišćenja Super Kartice pogledajte ovde.

Pregleda: 2214   Napisano: 06.10.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u