Catalog.rs

Država:
Subota, 20. 07. 2024. Online 109 korisnika

Pronađite izgubljeni mobitel

 

Izgubljeni mobitel u današnje je vrijeme za neke ljude nešto najgore što mogu zamisliti. Srećom, Google je pametne Android uređaje opremio određenim alatima koji će vam, ako ga ikada izgubite, pomoći da ga lakše pronađete. Naravno, nadamo se da vam se to neće nikad dogoditi, ali opreza nikad dosta!
 
Ako se pak dogodi da ostanete bez svog pametnog telefona, zahvaljujući ovim alatima moći ćete ga pronaći bez puno muke pa čak i obrisati sve podatke na njemu, kako osoba koja ga je ukrala ili našla ne bi napravila još više dodatne štete.
 
Prije svega, potrebno je ući u postavke menija (Settings) i pronaći opciju sigurnosti (Security).
 
Unutar tog menija locirajte Android Device Manager menu. Ako ne koristitie najnoviju verziju Androida, vjerojatno ćete najprije morati otvoriti opciju "Device Administrators".
 
Zatim trebate označiti dio u kojem piše "Android Device Manager", koji će vam dopustiti lociranje mobitela putem GPS-a, omogućiti da neprekidno zvoni 5 minuta, da ga zaključate ili obrišete sve podatke koje se na njemu nalaze.
 
Ako se ikada nađete u nezgodnoj situaciji, potrebno je samo otići na Google.com/android/devicemanager stranicu na kojoj ćete vidjeti gdje se vaš telefon nalazi i putem koje ćete moći učiniti sve već navedeno.
 

 
Izvor:  zimo
Piše: Monika Nožinić
Pregleda: 6938   Napisano: 27.01.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u