Catalog.rs

Država:
Petak, 22. 10. 2021. Online 131 korisnika

Nagradna igra "Srećna zvezda"

Nagradna igra "Srećna zvezda" će trajati od 10.02. do 11.03.2014. godine, a za prodavnice koje rade 24h, nagradna igra se završava 11.marta u 21h.
 
Svaki kupac koji u periodu od 10.februara do 11.marta u maloprodajnim objektima lanaca Maxi, Minimaxi i Shop&Go ostvari račun u iznosu od 800,00 dinara i više dobiće od strane kasira nagradni kupon.
 
Nagradni kupon je neophodno otvoriti na licu mesta. Takodje, neophodno je da kupac SAČUVA fiskalni račun.
 
Na unutrašnjoj strani kupona je moguće videti da li je nagradni kupon dobitan ili ne. Svaki dobitan kupon ima i jedinstvenu šifru (broj) pored informacije o iznosu dobitka. Kupac-učesnik treba da otvori kupon po perforaciji i da nakon toga utvrdi da li je osvojio neku od nagrada ili ne.
 
Nagrade su podeljene u tri kategorije i i mogu se dobiti u vidu Maxi vaučera ili Maxi poklon kartica koje se mogu iskoristiti za kupovinu u Maxi, MiniMaxi ili Shop&Go prodavnicama. Ukoliko kupac vidi da je osvojio nagradu, potrebno je da odmah prijavi svoj dobitak kasiru prilažući dobitni kupon i fiskalni račun. Nakon provere od strane kasira, dobitnik je ostvario pravo na nagradu.
 
I kategorija - Maxi poklon kartica sa limitom od 300.000 dinara za kupovinu u prodajnim objektima Priredjivača nagradne igre, sa rokom korišćenja do 31.12.2014. godine u ukupnoj količini od 3 komada
 
II kategorija - Maxi poklon kartica sa limitom od 10.000 dinara za kupovinu u prodajnim objektima Priredjivača nagradne igre, sa rokom korišćenja do 31.12.2014. godine, u ukupnoj količini od 700 komada
 
III kategorija - vrednosni vaučeri u iznosu od 1.000 dinara za kupovinu u prodajnim objektima Priredjivača nagradne igre, sa rokom korišćenja do 31.12.2014. godine, u ukupnoj količini od 15.000 komada
 
Preuzimanje nagrada
Preuzimanje nagrada treće kategorije dobitnik može izvršiti odmah, tako što će od kasira dobiti Maxi vaučer u odgovarajućoj vrednosti dobitka.
 
Nagrade prve i druge kategorije zahtevaju i ostavljanje ličnih podataka dobitnika (ime i prezime, broj telefona i JMBG-a).
Menadžer radnje će u roku od 7 radnih dana kontaktirati dobitnika putem telefonskog poziva i obavestiti ga o načinu preuzimanja nagrade.
Podaci su neophodni radi realizacije nagrade od strane dobitnika, kao i u cilju ispunjenja zakonskih obaveza Priredjivača u smislu Zakona o nagradnim igrama i drugih relevantnih propisa.
 
Potrebni lični podaci o dobitnicima će se tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 
Prilikom preuzimanja nagrada prve i druge kategorije, dobitnik mora dokazati svoj identitet na osnovu ličnih isprava kako bi se Upravi podneo odgovarajući izveštaj nakon završetka nagradne igre, u smislu Zakona.
 
 
6vpt0du8m8bf7mfrero.jpg
Pregleda: 1966  Napisano: 18.02.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u